CrossFit Helsingborg (Helsingborg i Sweden)

Här hittar du information om CrossFit Helsingborg. Du kan eventuellt se öppettider, adress, karta, hemsida, telefonnummer och andra kontaktuppgifter. Den här platsen har visats 87 gånger och uppdaterades senast kl. 09:43 den 27 juli år 2021.

Logotype

Beskrivning

Vi har en fullt utrustad CrossFit-box på Garnisonsgatan 10 i Helsingborg. Välkomna att besöka oss!

Vad är CrossFit?
CrossFit är ett styrke och konditionsprogram byggt på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet. CrossFit är en effektiv träningsform som ofta inte tar mer än en timme att genomföra. Passen leds av en instruktör och genomförs i mindre grupper, vilket gör det roligt och ger tid till personlig feedback åt alla. CrossFit baseras på styrketräning, gymnastiska övningar och konditionsträning. För styrketräningen så använder man tex olympiska skivstänger, kettlebells och medicinbollar. Exempel på gymnastiska övingar är knäböj, armhävningar, sit-ups, pull-ups och repklättring. Konditionsträningen sker genom högintensiva pass samt intervallträning.

Många träningsformer tar ingen hänsyn till vad motionärerna äter. CrossFit definierar vad du bör äta för att uppnå bäst träningsresultat och hälsa. Hos oss får du kostrådgivning anpassad efter CrossFit träning.

Alla kan träna CrossFit, från gammal till ung och från soffpotatis till elitidrottare. CrossFit är gjort för att kunna anpassas till alla nivåer av fysisk färdighet. CrossFit utövas av många elitidrottare över hela världen och även av yrkesgrupper såsom poliser och brandmän.

Vi startade en CrossFit box för att vi älskar att träna och för att CrossFit är den bästa och mest kompletta träningsform vi någonsin provat. Vi vill härmed sprida samma träningsglädje och samhörighet till alla Helsingborgare.

Låter det intressant? Gilla oss här på Facebook för att få träningstips och löpande uppdateringar om CrossFit Helsingborg!

Address

Garnisonsgatan 10

25466 Helsingborg

Sweden

Kontaktuppgifter

Hemsida

Facebook

Telefon: 073-931 31 90

Karta

Kategorier

Gym

Närliggande platser

Fika på Berga (3 m)
Hydropool Helsingborg (37 m)
Lauritz.com (108 m)
Hedin Bil (133 m)
Carglass Sverige (203 m)
Holmgrens Bil (248 m)
Bilhuset No.1 (254 m)
Villa Ingrid (299 m)
Restaurang Nya köket (329 m)
Bildeve (334 m)

Närliggande orter

Helsingborg (3,3201 km)
Ödåkra (3,9955 km)
Allerum (4,8187 km)
Ramlösa (5,6366 km)
Hittarp (5,9963 km)
Fleninge (6,2739 km)
Påarp (7,3259 km)
Helsingör (7,9107 km)
Råå (8,0517 km)
Kattarp (8,5070 km)

Du kan föreslå förbättringar för denna plats, genom att lägga till / uppdatera beskrivning, adress, position, öppettider med mera. Du kan även begära att platsen tas bort från denna webbplats. Vill du föreslå förbättringar för denna plats eller begära radering? eller föreslå en ny plats?