Gravidmassage - Terapeutisk Gravidmassör Lina Sevig (Ronneby i Sweden)

Här hittar du information om Gravidmassage - Terapeutisk Gravidmassör Lina Sevig. Du kan eventuellt se öppettider, adress, karta, hemsida, telefonnummer och andra kontaktuppgifter. Den här platsen har visats 127 gånger och uppdaterades senast kl. 12:44 den 2 augusti år 2021.

Logotype

Beskrivning

Är du gravid? Grattis! Det pågår just nu en långsam förändring i din kropp både mentalt och fysiskt. Kanske har du redan känt av spänningar runt nacke/axlar och ländrygg/säte.

Det beror bland annat på att kroppens tyngdpunkt förskjuts framåt vilket påverkar både muskler och leder. Hormonerna som gör det möjligt för kroppen att genomgå denna stora förändring påverkar inte bara ligamenten i bäckenet utan alla leder i kroppen. Det är faktiskt därför viktigt att försöka bibehålla styrkan i musklerna under hela graviditeten. Hitta några enkla övningar som kan hjälpa dig!

Det är heller inte konstigt om tankarna maler inför det som känns ovisst och att du känner lite oro. Massage ger dig en möjlighet att stanna upp och känna att du tar hand om dig själv när du kanske som bäst behöver det. Att öka välbefinnandet är ett av de starkaste argumenten för en gravid kvinna att gå på regelbunden massage.

Forskning på en grupp gravida kvinnor i USA visar på mindre ångest, bättre humör, bättre sömn och mindre ryggont. Dessutom visade undersökningen att kvinnorna hade högre nivåer av signalsubstanserna serotonin och dopamin som ingår i det kroppsegna belöningssystemet, och minskade nivåer av stresshormonena noradrenalin och kortisol. De hade även mindre komplikationer under förlossningen.

Inför behandlingen är det viktigt att vi hittar en behaglig viloställning åt dig. Målet är att du ska känna dig väl omhändertagen och trygg! Den specialanpassade kudden placeras på massagebänken så att den passar just dig. Du kan ligga bekvämt i magläge, på sidan och/eller på rygg. Behandlingen anpassas alltid efter Dina önskemål och behov!

Address

Kurpromenaden 2

37236 Ronneby

Sweden

Kontaktuppgifter

Hemsida

Facebook

Telefon: 0707950960

Karta

Kategorier

Massagesalong

Närliggande platser

In Your Soul, body-mind-spirit-emotion (0 m)
Aktiv Massage - massageterapeut Lina Sevig (0 m)
FeeloSofie (0 m)
AcroYoga Blekinge (0 m)
Badhus No1 (10 m)
Brunnskatten (23 m)
Trädgård & Design Exklusiv Ronneby (38 m)
Loppis I Ronneby (64 m)
Brunnsparken (131 m)
Naturum Blekinge (137 m)

Närliggande orter

Ronneby (1,4758 km)
Ronnebyhamn (2,8658 km)
Kallinge (4,9346 km)
Listerby (7,2135 km)
Johannishus (8,4469 km)
Bräkne-Hoby (11,1568 km)
Skavkulla och Skillingenäs (13,6428 km)
Hasslö (14,9293 km)
Nättraby (15,4632 km)
Sjuhalla (16,2664 km)

Du kan föreslå förbättringar för denna plats, genom att lägga till / uppdatera beskrivning, adress, position, öppettider med mera. Du kan även begära att platsen tas bort från denna webbplats. Vill du föreslå förbättringar för denna plats eller begära radering? eller föreslå en ny plats?