Robertsons Charkuteri (Örebro i Sweden)

Här hittar du information om Robertsons Charkuteri. Du kan eventuellt se öppettider, adress, karta, hemsida, telefonnummer och andra kontaktuppgifter. Den här platsen har visats 69 gånger och uppdaterades senast kl. 12:09 den 27 juli år 2021.

Logotype

Beskrivning

Chark

Det viktigaste för att göra fina varor är råvarornas kvalitet. Bra in – bra ut. Mycket av vårt kött köper vi av Gällersta slakteri, som i sin tur köper från gårdar i trakten. Det är så mycket bättre.

Förutom att vi har bra råvaror så har vi ingen utfyllnad i våra produkter. Titta gärna på innehållsförteckningarna på olika fabrikat och du kommer se att det förekommer kanske oväntade ingredienser, som t ex blodprotein och bindväv. Ofta är det heller inte särskilt lite av dessa. Förvisso inget farligt, men vår övertygelse är att kött ger en så mycket bättre smak och vi har aldrig sånt i våra produkter.

Kött

Även i vår butik är vi noga med kvaliteten. Vår målsättning är att ta köttet från gårdar så nära det är möjligt och Närkes slakteri i Gällersta är vår största köttleverantör. De tar sina djur från traktens gårdar och säljer sitt finaste nöt- och kalvkött till oss, som vi hängmörar och styckar.

Vilt finns i vår butik efter säsong. På höstarna brukar man kunna hitta både älg och rådjurskött.

Vi säljer mycket färs. Nöt-, bland-, fläsk- och kalvfärs mals medan du väntar. Ofta har vi lammfärs och efter säsong finns älgfärs och annat vilt. Vi gör vår färs på välputsat kött och väldigt lite fett. Låter inte det så mycket bättre så säg?

Vi använder inga konstiga tillsatser i våra varor. Man kan förundras över hur andras ölkorvar kan förvaras i rumstemperatur i 6 månader…tills man (med förstoringsglas) kan skönja alla e-nummer i innehållsförteckningen. Våra charkvaror har förpackade en hållbarhet på ungefär 4 veckor, varken mer eller mindre, om de förvaras i kyla. Innehållet är naturligt och så mycket bättre för oss alla.

Miljö

Vi köper så närproducerat som det är möjligt. Vi skeppar inga djur från andra sidan klotet eller ens från södra Sverige.Då blir transporterna så korta som möjligt, jämfört med många andra charkuterier. Korta transporter ger mindre utsläpp och det är så mycket bättre för miljön.

Personal

Hos oss får du råd. Vår kunniga personal kan hjälpa dig med ditt val. Har du någon speciell köttdetalj du vill ha kan du fråga oss. Du kan få ditt kött styckat och skivat efter egna önskemål, tjockt eller tunt skivat, med eller utan fettkappa osv. I sanning så mycket bättre!

Öppettider

Måndag: 10:00 - 18:00
Tisdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 14:00

Address

Adolfsbergsvägen 14

702 27 Örebro

Sweden

Kontaktuppgifter

Hemsida

Facebook

Telefon: 019-24 40 90

Karta

Kategorier

Mataffär

Närliggande platser

Djurkliniken Anima (0 m)
Nymans restaurang (190 m)
Nastas Kök (218 m)
Städarna i Örebro (254 m)
Nerikes Brandstation (260 m)
Bilvårdsproffsen I Västerås AB (271 m)
Bevego (274 m)
Fabrikören (287 m)
Veterana (326 m)
Jonsson Bil (383 m)

Närliggande orter

Örebro (3,4383 km)
Norra Bro (5,3331 km)
Ekeby-Almby (9,4772 km)
Latorpsbruk (10,6328 km)
Hovsta (10,9672 km)
Vintrosa (12,1156 km)
Garphyttan (13,9650 km)
Kumla (14,2220 km)
Glanshammar (14,8327 km)
Åbytorp (15,2050 km)

Du kan föreslå förbättringar för denna plats, genom att lägga till / uppdatera beskrivning, adress, position, öppettider med mera. Du kan även begära att platsen tas bort från denna webbplats. Vill du föreslå förbättringar för denna plats eller begära radering? eller föreslå en ny plats?